Soyjak.Party / The Sharty - The altchan born from the ashes of /qa/; also a containment thread

• Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Man Oat when he dindu have his tanna leaves in da morning 😹 😹 🐹

Attachments

• New_Toss_Nigga.gif
    New_Toss_Nigga.gif
    1.9 MB · Views: 0
Seadusandja võetud üle karvase mürgise sümbioodi poolt ämblikmehest muutub alasti himur suurte rindadega lekkiva piimaga avatud suuga hiiglaslike süljejoontega droolides kukki südamega silmis kuumuses levitades vaginat seksi jaoks impregnatsiooniga lesbi Mal0 muudetud sirgeks kummardades minu kukki Noelle vaatamas nurgas cuckold nutmas lesbi õli jooga massaaži salongis Soomes duššides kõigi ees impregnatsioneerides seadusandjat karvase avatariga käest kinni seadusandjaga impregnatsioneerides teda kui Mal0 näoistumine seadusandjal prantsuse suudleb mind droolides rindadele himur karvane seks alasti armastav suhe karvase haaremiga soome lesbi jooga õli massaaži salongis venitades seadusandjat kummardudes võetud üle mürgist ämblikmehest sümbioodilt vastu võtma minu kukki Soomes kell 3 öösel

Seadusandja võetud üle karvase mürgise sümbioodi poolt ämblikmehest muutub alasti himur suurte rindadega lekkiva piimaga avatud suuga hiiglaslike süljejoontega droolides kukki südamega silmis kuumuses levitades vaginat seksi jaoks impregnatsiooniga lesbi Mal0 muudetud sirgeks kummardades minu kukki Noelle vaatamas nurgas cuckold nutmas lesbi õli jooga massaaži salongis Soomes duššides kõigi ees impregnatsioneerides seadusandjat karvase avatariga käest kinni seadusandjaga impregnatsioneerides teda kui Mal0 näoistumine seadusandjal prantsuse suudleb mind droolides rindadele himur karvane seks alasti armastav suhe karvase haaremiga soome lesbi jooga õli massaaži salongis venitades seadusandjat kummardudes võetud üle mürgist ämblikmehest sümbioodilt vastu võtma minu kukki Soomes kell 3 öösel
Estonian is basically just spurdo spärde finnish

Hey guys! I, Zhambyl Tulegbenpenov, hate niggers, trannies and jews. If you were wondering why the Sharty shut down for around 3 days, it's because it's been HACKED

Here's the source code: https://gofile.io/d/yvcLP6
This was leaked from a failtroll Soycord that abused an RCE in Quote's MPA code. DNI with anybody who talks about these leaks.

1786460570235.png

Back
Top Bottom